Esimerkki valmennuksesta:
Suunnittelu osana ketteryyttä

Valmennuksen jälkeen ymmärrät, miten suunnittelu ja suunnitelmallisuus ovat avainasemassa, kun projekteja tai tuotekehitystä tehdään ketterien toimintaperiaatteiden mukaan. Suunnittelun vuosikellon avulla näet miten jatkuva suunnittelu luo pohjan onnistumiselle.

Saamasi opit ovat erityisen hyödyllisiä, jos sinulla on kokemuksia siitä kuinka ketteryys vaikuttaa luvalta tehdä mitä vain, muuttaa suuntaa jatkuvasti tai unohtaa perinteinen suunnittelu – tästä ketteryydessä EI ole kyse. Saamiasi oppeja ja työkaluja voi hyödyntää myös perinteisiin projekteihin ja kehitystoimintaan.

Muistilista kertaamista varten

  • Suunnittelu kuuluu ketteryyteen ja on jatkuvaa tekemistä
  • Suunnittelu on jatkuvaa ja syklistä: päivittäin, sprinteittäin, kuukausittain, kvartaaleittain ja vuosittain
  • Suunnitelmaa voi muuttaa, mutta se vaatii perustelut ja selkeää viestintää

Huomioithan, että tämä on vain esimerkki valmennuksesta. Linkit työkaluihin ja muihin valmennusten aiheisiin eivät toimi tarkoituksella.

Lataa työkalut

Suunnittelun vuosikello auttaa sinua hahmottamaan miten suunnittelua tehdään, sekä ketä tarvitaan milloinkin mukaan. Vuosikellon avulla voit kommunikoida tärkeimmistä suunnitteluun liittyvistä tapahtumista ja aikatauluista.

Valmis pohja, jonka avulla voit helposti dokumentoida Epicin sisällön. Samaa pohjaa voi hyödyntää myös esimerkiksi striimin, aliprojektin tai muun kokonaisuuden hahmottamiseen.

Tiekartta eli roadmap on yksi suunnittelun tärkeimmistä työkaluista aikataulun ja viestinnän näkökulmasta. Tämän työkalun avulla rakennat selkeän roadmapin palvelulle tai tuotteelle. Samaa pohjaa voi myös käyttää projektin aikataulun visualisointiin ja etenemisen seurantaan.

Varaa aika valmentajalle

Aiheesta on saatavilla henkilökohtaista valmennusta. Varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Jatka valmennusta tähän liittyvistä aiheista

Huomioithan, että tämä on vain esimerkki valmennuksesta. Linkit työkaluihin ja muihin valmennusten aiheisiin eivät toimi tarkoituksella.

Scroll to Top